Pilih satu Halaman
Qurban India

Latar Belakang Kami

Alhamdulillah, Koperasi Perodua telah memulakan kempen menggalakkan ibadah Qurban dan Aqiqah bagi memudahkan pelaksanaan Qurban dan Aqiqah khusus untuk kakitangan Perodua, keluarga dan rakan-rakan.

Kempen ini dijalankan secara kolaborasi bersama pihak Worldwide WAQR Services Sdn Bhd yang menyelenggarakan operasi Qurban dan Aqiqah.

Koperasi Perodua berharap dengan kempen kesedaran ini, semua kakitangan beragama Islam di Perodua akan mempunyai pemahaman dan kesedaran yang lebih baik tentang pentingnya melakukan ibadah qurban.

Ia merupakan salah satu amalan yang sangat signifikan di mana selain mendapat pahala Qurban / Aqiqah secara peribadi, manfaat yang lebih besar adalah berkongsi kegembiraan dengan penerima daging qurban / aqiqah ini di dalam negara dan di lebih 10 negara yang memerlukan di seluruh dunia.

Kolaborasi unik ini memberi peluang kepada peserta untuk memilih melakukan Qurban dan Aqiqah mengikut kemampuan dengan pilihan lebih dari 10 negara merangkumi benua Afrika, Asia dan Timur Tengah.

Dengan serendah RM295 anda boleh melakukan Qurban dengan pilihan lebih dari 10 negara di seluruh dunia.

Kita Ramai-Ramai Pakat Buat Qurban, Jom.😁

Worldwide WAQR Services Sdn Bhd

Worldwide WAQR Services Sdn Bhd adalah sebuah syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dengan pengalaman lebih dari satu dekad dalam pengurusan waqaf, aqiqah, dan qurban, serta bantuan kemanusiaan di dalam dan luar negeri merentasi semua benua.

Lawati laman web kami untuk mengenali kami dengan lebih baik.

www.worldwidewaqr.com.my

Worldwide WAQR Services Sdn Bhd
Plaza Damas 1,
C-3-5, Jalan Sri Hartamas 1,
Sri Hartamas
50480 KL

Nombor Telefon
Tel: 013 500 8786

Hubungi WhatsApp